ADMINISTRATIEKANTOOR
VAN DER AA OSS B.V.

LAUWERSMEER 9A
5347 JR OSS
T 0412 - 66 77 70
F 0412 - 62 73 07
KVK 17160378
BTW NL.8126.34.706.B01
ADMINISTRATIE@VAN-DER-AA.NL
WWW.VAN-DER-AA.NL

NOAB

Loonadministratie

Vanaf heden bieden wij Unit 4 Personeel & Salaris online aan, waardoor het mogelijk is om zelf uw personeels- en salarisadministratie online in te zien en wijzigingen door te voeren.

Met Unit 4 Personeel & Salaris online bieden wij onze cliŽnten een nieuwe ondersteuning voor uw HR- en Payrollproblematiek. Kenmerkend is de laagdrempelige navigatie, wat de gebruiksvriendelijkheid ten goede komt. Daarnaast kunnen cliŽnten zelf eenvoudig diverse overzichten genereren met betrekking tot onder meer aflopende contracten, verjaardagen, vakantiedagen, jubilea, nieuwe medewerkers, aflopende certificering en loonstroken.

Unit 4 Personeel & Salaris online is een oplossing waarmee bedrijven optimaal hun personeels- en salarisadministratie kunnen voeren. Het kennisniveau van de cliŽnt staat centraal en wij, als administratiekantoor, blijven de regisseur, zonder daarbij de controle te verliezen.

NEEM CONTACT OP VOOR EEN DEMONSTRATIE!Aanmeldingsformulieren 2015

Wanneer u een nieuwe werknemer in dienst neemt, kunt u onderstaand aanmeldingsformulier en loonbelastingverklaring downloaden. Graag ontvangen wij het aanmeldingsformulier, loonbelastingverklaring en kopie legitimatiebewijs retour. Hiermee kunnen wij de aanmelding volledig verwerken. Zorg ervoor dat u deze formulieren volledig invult, zodat er geen vetraging in de verwerking optreed. 

Indien u kiest om zelf een arbeidsovereenkomst op te stellen, verzoeken wij u om een kopie van deze arbeidsovereenkomst mee te sturen.

download aanmeldingsformulieren 2015

 

Verlofkaart 2015

Het is altijd erg handig om te weten hoeveel verlofdagen uw personeel nog over heeft. Onderstaand een voorbeeld verlofkaart. Invulinstructie verlofkaart:
Vul in: uw naam, leeftijd, aanstellingsuren en het aantal werkzame maanden over het boekjaar. Wanneer u de aanstellingsuren verandert, past de formule zich automatisch aan. In het overzicht kunt u het aantal (verlof)uren vermelden dat u opneemt. Automatisch wordt dan berekend hoeveel uur uw personeelslid nog over heeft. Let op: dit  voorbeeld is op basis van 25 verlofdagen in het jaar, u kunt dit indien nodig aanpassen.  Mocht u hier nog meer informatie over willen ontvangen, vernemen wij dit graag van u.

download verlofkaart 2015

 

Arbeidsovereenkomst vaste kracht

Onderstaand een voorbeeld van een arbeidsovereenkomst bepaalde en onbepaalde tijd. Let op: Indien u deze overeenkomsten zelf aanpast, laat deze dan eerst door ons controleren voordat u de werknemer de overeenkomst laat ondertekenen.

download arbeidsovereenkomst vaste kracht

 

Arbeidsovereenkomst oproepkracht

Onderstaand een voorbeeld van een arbeidsovereenkomst van een oproepkracht. Let op: Indien u deze overeenkomsten zelf aanpast, laat deze dan eerst door ons controleren voordat u de werknemer de overeenkomst laat ondertekenen.

download arbeidsovereenkomst oproepkrachtVerbod privégebruik bestelauto

Als u een bestelauto ter beschikking stelt waarvoor u privégebruik verbiedt, mag u de regeling voor privégebruik auto niet toepassen. Hierbij gelden de volgende voorwaarden:
- U legt uw verbod vast in een schriftelijke afspraak.
- U ziet toe op naleving van uw verbod.
- Bij overtreding van het verbod legt u een sanctie op.

Onderstaand een voorbeeldafspraak van verbod privégebruik bestelauto en de bijbehorende bijlage.

download voorbeeldafspraak verbod privégebruik bestelauto
download bijlage verbod privégebruik bestelauto