ADMINISTRATIEKANTOOR
VAN DER AA OSS B.V.

LAUWERSMEER 9A
5347 JR OSS
T 0412 - 66 77 70
F 0412 - 62 73 07
KVK 17160378
BTW NL.8126.34.706.B01
ADMINISTRATIE@VAN-DER-AA.NL
WWW.VAN-DER-AA.NL

NOAB

Downloads

VAR

U voert werkzaamheden uit voor één of meer opdrachtgevers, bijvoorbeeld als zelfstandig ondernemer. De arbeidsrelatie tussen u en uw opdrachtgever kan gevolgen hebben voor de loonheffing en werknemersverzekeringen. De Verklaring arbeidsrelatie van de Belastingdienst geeft u en uw opdrachtgever duidelijkheid hierover.

download VAR

 

Startende ondernemers

Als u een eenmanszaak, vof of cv start, kunt u zich tijdens uw inschrijving bij de Kamer van Koophandel ook aanmelden bij de Belastingdienst. Maakt u gebruik van deze Gemeenschappelijke inschrijving, dan hoeft u het formulier 'Opgaaf startende onderneming' niet in te sturen. Maatschappen kunnen geen gebruikmaken van de Gemeenschappelijke Inschrijving.

Maakt u geen gebruik van de Gemeenschappelijke Inschrijving, en begint u een eenmanszaak, vof of cv, dan moet u het formulier 'Opgaaf startende onderneming' wel invullen en opsturen. Dit formulier is ook voor u bestemd als u samen met anderen een maatschap begint. U kunt het formulier ook gebruiken als de vof, cv of maatschap ontstaat uit 1 of meer bestaande ondernemingen.

download formulier startende ondernemers

 

Verklaring geen privégebruik auto

Wanneer u met een ter beschikking gestelde auto op kalenderjaarbasis maximaal 500 kilometer privé rijdt, kunt u een 'Verklaring geen privégebruik auto' aanvragen.

download verklaring geen privégebruik auto

 

Vereenvoudigde rittenregistratie bestelauto

Het bijhouden van een kilometeradministratie kan voor u een grote administratieve last zijn. Maakt u vaak veel ritten op een dag met een bestelauto? Dan kunt u een vereenvoudigde rittenregistratie gebruiken om te bewijzen dat u minder dan 500 kilometer privé hebt gereden. Voor de inrichting van de vereenvoudigde rittenregistratie en de voorwaarden, kunt u onderstaand formulier downloaden.

download voorbeeldafspraak over vereenvoudigde rittenregistratie voor bestelauto's

 

Algemene voorwaarden

Wanneer u onze algemene voorwaarden wilt lezen, kunt u deze hieronder downloaden.

download algemene voorwaarden